Shabgard.ORG

برگشتن   Shabgard.ORG > متفرقه

Closed Thread

اختيارات بحث نمايش رسم
قديم 11-06-2006, 09:24 PM
s7az2mm's Avatar
s7az2mm s7az2mm is offline
Mohammad@shabgard#

Clan Leader

تاريخ عضويت: Aug 2003
گفتگوها: 1,842
ابراز انزجار شدید از عملکرد فیلترینگ مخابرات

واقعآ دیگه نمیدونم چی باید گفت

در زمانی که حتی ساده ترین کلمات مثل Woman توسط مخابرات فیلتر شده و حتی سیاستها تا جایی پیش رفته که adsl 128 به بالا برای کاربران ممنوع اعلام شده. این آقایون اگه دلشون واسه افراد نا آگاه استفاده کننده از اینترنت میسوخت چرا نمیان این 2-3 تا سایتی که اقدام به پخش worm یاهو مسنجر کردن رو فیلتر کنن ؟؟ الان نزدیک به 4 ماه از این جریان میگذره و با توجه به حجم بالای استفاده کنندگان اینترنت ایران از y!messenger هنوز خبری از فیلتر این سایتها نیست. در حالی که هر روز بر تعداد افرادی که به این ورم آلوده میشن اضافه میشه...

دلتون واسه کی مسوزه؟؟؟

من واقعآ متاسفم واسه این سیاستهای مخابرات .
قديم 11-07-2006, 03:13 AM
Shabro's Avatar
Shabro Shabro is offline
.::GOLD LEVEL::.

Clan Leader

تاريخ عضويت: Feb 2006
گفتگوها: 1,301
محمد جان منکر اطلاعات شما نمیشم اما فکر کنم فیلتر موتور های جستجو از طریق ISP ها انجام میشه;)
اما سایت های زیادی هستن که بی دلیل فیلتر شدن!
حتی لینک شدن به یه سایت ***ی یا دوستیابی هم باعث فیلتر میشه
نوبره این همه ابتکار
بچه ها میگن به جاش فرهنگ سازی بکنن چیزی که حتی یه بار انجام نشده:mad:
قديم 11-07-2006, 03:29 AM
takfanar's Avatar
takfanar takfanar is online now

Clan Leader

تاريخ عضويت: Jul 2004
گفتگوها: 2,472
آقا من هم شاكيم شديد سايت فروش قطعات هواپيماي دايم رو هم فيلتر كردن! احتمالا عكس قتعات كاور نداشته!!! :p سايت هي ايران پيج چين اينفو روف دات نت هم كه متلق به ماست هم بسته شده در حالي كه كاملا مربوت به بازرگاني ميشه:eek:
www.literature.blogfa.com
قديم 11-07-2006, 04:10 AM
M4hdad's Avatar
M4hdad M4hdad is offline
SABANET

Medium User

تاريخ عضويت: Jan 2004
گفتگوها: 299
مملکت قانون داره زیادی پاتون رو از گلیم خودتون دراز تر نکنید!!!:mad:
البته کاملا برادرانه گفتم!!!و دوستانه کاره ای هم نیستم!!!
برای هر سایتی و هر کلمه ای بیش از 50 نفر صاحب نظر روش فکر می کنند و نظر می دهند!!در مورد فیلتر بعضی کلمات هم باید بگم بستگی به نوع سیستم فیلترینگ داره....بیشتر توضیح نمی دم فقط بگم هم از مخابرات هم از isp می شه اعمال فشار انجام داد....اما کلا isp خود سر نمی تونه فیلتر کنه!! در مورد سرویس 128k من خودم جایی که کار می کنم مسول isp ما می گه موقتی هست و عملی نیست و با کمی رشوه و واریز پول می شه حل کرد....همین الان هم داریم سرویس های 256 رو راحت می دهیم!!! در کل بگم در مورد محدودیت سرعت !!!=======امری موقتی است و مشکل حل می شه!! در مورد takfanar جان به من لینک کامل سایت ها رو تو pm سایت بگو همچنین اون isp که dsi-route شما برای وصل شدن به نت استفاده می کنی (range ip شبکه) رو هم بگی کافیه شاید فرجی شد...مشکل حل شد....اما در مورد worm ها کلا تا حدودی کارهایی شده!!مثال می زنم یکی از isp ها در تهران 2 سال پیش یادمه دقیق در جریانش بودم پورت 3128 رو کامل بست فقط به خاطر worm فکر می کنم Mydoom یک نشان دیگر هم زد برای بسته شدن کلیه Proxy Engine هایی که با این پورت کار می کنند اما خوب حرف ادمین رو منم قبول دارم همین worm یاهو منو هم کلافه کرده بود....
درکل چیزی بی خودی فیلتر نمی شه همه چی دلیل داره:mad:

Last edited by M4hdad; 11-07-2006 at 04:16 AM..
قديم 11-07-2006, 04:15 AM
s7az2mm's Avatar
Mohammad@shabgard#

Clan Leader

نقل قل:
نوشته شده توسط erfan3s3
محمد جان منکر اطلاعات شما نمیشم اما فکر کنم فیلتر موتور های جستجو از طریق ISP ها انجام میشه;)
طبق قوانین مخابرات فیلترینگ در 2 مرحله انجام میشه
1- خود ISP ها
2- خود مخابرات

دیتابیس ISP ها از طریق cd و نامه براشون فرستاده میشه. جالبه که هر 2 دیتابیس باید شبیه به هم باشه. ولی به این میگن فکر روز مبادا ... ISP سرورش خوابید مخابرات هست . اون خوابید ISP هست و اگر 2 تاشم باشه که ماشالله.
قديم 11-07-2006, 04:24 AM
s7az2mm's Avatar
Mohammad@shabgard#

Clan Leader

نقل قل:
مملکت قانون داره زیادی پاتون رو از گلیم خودتون دراز تر نکنید!!!
نقل قل:
مسول isp ما می گه موقتی هست و عملی نیست و با کمی رشوه و واریز پول می شه حل کرد....
منظور شما از قانون رو فهمیدیم مهداد جان.

در مورد 50 نفری که روی کلمات نظر میدن باید بگم که یعنی 4 نفر اینجا نیستن که 3% شعور اون 50 نفر رو داشته باشن برای مثلآ کلمه Woman به من بگن چند تا دلیلشو؟؟؟

خیلی تند نرو مهداد جان من مشکلم سیاسی نیست .بلکه کاملآ علمیه . میگم آقا فیلتر داریم دندمون نرم . میگی به درد بخوره میگم چشم همه سایتا رو بستی نه دیگه میشه عکس پورن دید نه سیاسی. حالا که شما 50 نفر رو میزاری رو هر کلمه نظر بدن 1 نفرم بزار 4 تا چیزو فیلتر کنن که به مفید باشه بگن به به خدا خیرت بده .
The Following 2 Users Say Thank You to s7az2mm For This Useful Post:
قديم 11-07-2006, 04:35 AM
M4hdad's Avatar
M4hdad M4hdad is offline
SABANET

Medium User

تاريخ عضويت: Jan 2004
گفتگوها: 299
Talking

محمد عزیز کاملا تسلیم تو هستم اون قدر منطقی می گی که چاره ای جز تایید حرف تو ندارم...اما در مورد اول به خدا راست می گم تمام کارا قانونیه مثلا همین orkut اینو خودم مطمن هستم دلایلش هم بسیار بسیار منطقی بود من که حال کردم...!!اگر دوست داشتی 5 موردش رو اینجا می گذارم!!

-----------
اما در مورد سرویس های اینترنت اونشم قانونیه منتها نه به اسم رشوه بلکه مخابرات شریک isp می شه با درصد تعیین شده ای یعنی علاوه بر پولی که برای پهنای باند می گیره مبلغی هم به عنوان مثلا مالیات ( رشوه) از isp ها می گیره تا اجازه بالاتر از 128 رو بده!! گفتم رو حرفمم هستم
محدویت سرعت امری است موقتی و بزودی حل می شود!!!

Last edited by M4hdad; 11-07-2006 at 04:46 AM..
قديم 11-07-2006, 04:59 AM
Diego's Avatar
Diego Diego is offline
Registered User

Senior User

تاريخ عضويت: Jul 2006
گفتگوها: 453
شايد از موضوع خارج ميشم و .. شما ببخشين .

----------

تكفنر جان دايي قطعات هواپيما مي فروشه ؟ قربون دستت ببين يه جفت ملخ فابريك دم دستتون پيدا ميشه بفرستي بتونم عين اون باباي شمالي با هيكوپتر دست ساز بپرم اونوره آب !

راستي اين مهرداد جانم فيلتر زده شده جو گير شده وسط راههم اين بابارو پرت ميكنم وسط آب خيال همه راحت شه بره برا جونوراي داخل آب حمايت از فيلترينك راه بندازه !
The Following User Says Thank You to Diego For This Useful Post:
k-2
قديم 11-07-2006, 05:04 AM
takfanar's Avatar
takfanar takfanar is online now

Clan Leader

تاريخ عضويت: Jul 2004
گفتگوها: 2,472
اتفاقنا اخبار گفت! 128 به بالا بسته شده چون ممكن بشه ازش بجاي ماهواره استفده كرد (اخبار كه گوش ميدين) ولي isp من هنوزم داره ميده به همون قيمت سابق! به نظرم اينا بايد اول بخشنامه بهشون ابلاق بشه تا اجراكنن طرح (فكرنكنم بحس رشوه باشه)ولي من فكر كنم كشور توان ساپورت رو نداره براي اين كه جلوشو گرفتن (همون داستان رد شدن كابل نوري از زير دريا ! به جاي مسير تركيه و قطع شدن و وسله پينش و كشور هاي عربي بيچاره هم بايد نون بخورن ديگه .... بدون شرح)
www.literature.blogfa.com
قديم 11-07-2006, 05:43 AM
mithridat3s
Guest

گفتگوها: n/a
Arrow

نقل قل:
مملکت قانون داره زیادی پاتون رو از گلیم خودتون دراز تر نکنید!!!
قانون !!!
قانون برای ما هست و برای رفاه مردم نه بر ضد مردم و آزادی .
الکی--------- به واژه ی قانون !!!
قديم 11-07-2006, 06:36 AM
LittleHacker's Avatar
LittleHacker LittleHacker is offline
یک بنده خدا

Clan Leader

تاريخ عضويت: Dec 2003
گفتگوها: 2,120
من تعجب میکنم که چرا یکبار هم که شده راجع به فیلترینگ از کاربران اینترنت (به عنوان استفاده کنندگان از خدمات) نظر خواهی نمی شه که آیا می خوان یا نمی خوان ؟

به قول ابراهیم نبوی یکی از شباهتها و تفاوتهای دولت ما با آمریکا اینه که هر دوشون به زور می خوان مردمشونو خوشبخت کنن منتهی این یکی توی اون دنیا و اون یکی توی این دنیا !
قديم 11-07-2006, 04:09 PM
khodavandbozorg's Avatar
khodavandbozorg khodavandbozorg is offline

Medium User

تاريخ عضويت: May 2004
گفتگوها: 278
نقل قل:
نوشته شده توسط Mahdad_Virus
مثلا همین orkut اینو خودم مطمن هستم دلایلش هم بسیار بسیار منطقی بود من که حال کردم...!!اگر دوست داشتی 5 موردش رو اینجا می گذارم!!
فيلترينگ اوركات كار احمقانه*اي بود ! دلايلش هم احمقانه تر !
البته اوركات به هيچ وجه سايت مهمي نيست !*
اون موقع كه بودين يادتونه ؟*تو ليست ما سوم بوديم ! كشورهايي مثل برزيل در رتبه هاي بالاتري قرار داشتن ! اوركات كلاً جايي بود براي جهان سوم !
ميدونيد كه تو دوبي هم اوركات فيلتره !
دلايل فيلتر اوركات هم كاملاً سياسيه !* ....
در كل مساله اينه كه به زور تصميم دارن ما رو به راه راست هدايت كن !
الان ديگه كسي هست كه نتونه يه Phproxy روي يه هاست مجاني كه PHP ساپورت ميكنه نصب كنه ؟
با استفاده از اون هم به راحتي هم سايتهاي غير اخلاقي رو ميبينه هم سايتهاي سياسي .....

يه نكته ي جالب :* وزارت اطلاعات و فنآوري اطلاعات هم تو فرومش يه تاپيك براي فيلترينگ داره : http://www.ict.gov.ir/forum/Default.aspx?g=posts&t=252
قديم 11-07-2006, 10:38 PM
(o)
Guest

گفتگوها: n/a
چندی پیش من این مشکل رو داشتم
با اقای پرتیناکس که درمیان گذاشتم ایشون یه راهی واسه حل این مشکل بمن معرفی کرد که بقول خود ایشان "smiple&easy" هست
واسه دور زدن فیلتر در مواقع سرچ میتونید با جدا سازی کلمه از فیلتر شدن جلوگیری کنید

برای مثال کلمه *** (***) رو بدین شکل بنویسید : S E X ( س ک س )

این روش 100000% جواب میده

من خودم در مورد اناتومی بدن انسانها تحقیقی داشتم که همش کلمات فیلتر بودن با این روش همه چی درست شد

و یه یوخده پاچه خاری حیف که پرتیناکس کم انلاین میشوند و ما زیارتشون نمیکنیم حیفه اینطور دوستان که واقعا هیچ ادعاییم ندارن با این همه معلومات ولیکن بعضی ها هستن ادعاشون ... خر رو تکه تکه میکنه
قديم 11-07-2006, 10:39 PM
joker's Avatar
joker joker is online now
Suspend

Clan Leader

تاريخ عضويت: Dec 2005
گفتگوها: 3,206
نقل قل:
نوشته شده توسط khodavandbozorg
فيلترينگ اوركات كار احمقانه*اي بود ! دلايلش هم احمقانه تر !
يه نكته ي جالب :* وزارت اطلاعات و فنآوري اطلاعات هم تو فرومش يه تاپيك براي فيلترينگ داره : http://www.ict.gov.ir/forum/Default.aspx?g=posts&t=252
از فردا شبگرد هم فيلتر ميشه ، ميگي نه ببين :D
Attached Images
نوع فايل: jpg 1.jpg (38.9 KB, 55 views)
قديم 11-07-2006, 11:14 PM
sstudent sstudent is offline
Newcomer

تاريخ عضويت: May 2006
گفتگوها: 47
با سلام !*
ملت ايران يكي از ملت هايي هستش كه قانون درش اصلا رعايت نميشه !*و قانون گذاران اون هم از اطلعاي كافي برخوردار نيستند . يعني قانوني كه گذاشته ميشه از روي هيچ دليل منطقي نيست !
در ضمن عمل فيلترينگ كار خوبي هست اما ادامه بخشيدن به اون كاره بيهوده !* فردي كه بخواهد به كار هاي ... دست بزند كه تا به حال هم ميزدند باز هم با دور زدن آن .......
پس يك سد كافي است براي هدايت نه اينكه .......
من ادم هاي تحصيل كرده اي رو ميشناسم كه اين دوستان اينترنت ديگر سودي ندارد مثلا طرف ميخواد سرچ كنه در مورد بيماري هاي پستان گاو tits , وقتي نوشته ميشه فيلترينگ انجام ميشه !*براي اين چه توضيحي داريد ؟ اگر مي خواهيد مثال هاي متعددي را برايتان بزنم
در ظمن شهر ما كه فيلتريگ به دستور مخابرات است !*اين رو از خودم نميگم و اگر isp انجام نده يك تخلف قانوني انجام داده .
الكي طرف داري نكنيد !!!
خودتون رو در نظر نگيريد كه مينويسيد تو گوگل vb open source ;)
Closed Thread

اختيارات بحث
نمايش رسم

قانون گفتگو