![]() |
|
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز باید روی سیستم طرف Y! save pass غیر فعال باشه و طرف باید حتما پسورد رو تایپ کنه با برای شما ارسال بشه
|
|
|
| acrum |
|
This message has been deleted by Ghanoon.
دليل: زبان اصلی سایت فارسی است.
|
|
|
||||
|
||||
|
یاهو مسنجر بعد از اولین لوگین محتویات textbox پسورد یاهو رو به کلمه password تغیر میده و پسورد واقعی رو جای ذخیره میکنه که شو استار ها رو گمراه کنه چون مجیک از شو استار هم استفاده میکنه! باید سیو پسورد رو از کار بندازید که کار بر مجبور بشه دو باره تایپ کنه و مجیک بتون یا با کی لاگر یا شو استار (نمیدونم هردو رو داره یا یکی ) پسورد اصلی رو بگیره
راستی مجیک کاش مثل اون برنامه رضا خود هش پسوردم سند کنی به یه برنامه هم بشه جای گزین کرد تو ریجستری لاقل بشه لوگین کرد
|
||||
|
||||
|
ظاهرا این بنده خدا از عرب ستان مزاحم میشه
|
|
|
||||
|
||||
|
ولي جدا همه اين حرفها
اگر اين مجيك در كنار اين قدرتش مي تونست تمام كليدها و لاگها را هم بفرسته چي ميشد خدايش؟؟؟
|
||||
|
||||
|
i am really great thankful to you for releasing this wonderful version
thanks dear God bless you |
|
|
|||
|
|||
|
لینک دانلودش کجاست در حال حاضر کاره این تروجان خوبه یا نه آیا هنوز هم اطلاعات رو سند میکنه لینک جدید ترین ورژن رو میخوام
|
|
|
|||
|
|||
|
دوستمون درست ميگه
لينك دانلود نداره؟؟؟ |
|
|
||||
|
||||
|
یه چند سال دیر رسیدین !
این تاپیک های زیر خاکی رو لاک کنین بابا
Emperor Hacking Team سکوت در جای جای مکتوبات مقدسشان به چشم می خورد و خیانتها در پی هم. اگر با آنها باشی چه خوب است. عاشقانه تو را بر مکتوباتشان می پذیرند و هنگامی که می خواهی با آنان نباشی ، خون تو را از آب چشمه های کوهستان گوارا تر می پندارند! وقتی سایتت امن نیست و چیزی از امنیت نمیدونی غلط میکنی از هکر شکایت میکنی! امام ایمان تیم Emperor عضو جدید میپذیرد ! برای اطلاعات بیشتر با خودم تماس بگیرید |
|
|
||||
|
||||
|
چرا وب مجیک باز نمیشه ؟؟؟
magic.shabgard.org به چند تا از ابزار هاش نیاز پیدا کردم هر کاری کردم نتونستم بازش کنم وبش رو ؟؟؟؟
|
||||
|
||||
|
نقل قل:
باز میشه بدون https://www. بزن
|
||||
|
||||
|
نقل قل:
باز نمیشه اینجوریم زدم magic.shabgard.org تو ادرس نوشتم ؟؟ باز نشد با فایرفاکس هم امتحان کردم نشد واسه خودتون باز میشه ؟؟؟؟؟؟ هم تو خونه امتحان کردم هم توی کافی نت
|
|||
|
|||
|
خوب از کش گوگولی استفاده کن
|
![]() |
| اختيارات بحث | |
| نمايش رسم | |
|
|
گفتگو هاي مشابه
|
||||
| بحث | شروع کننده بحث | تالار | جواب ها | آخرين گفتگو |
| Programing Problem magic ,.. help:D | turbohacker2002 | بخش هک و سکیوریتی | 4 | 09-26-2009 04:16 AM |
| Power Board v1.3 Final Cross Site Scripting Vulnerabillity | bl2k | بخش هک و سکیوریتی | 0 | 03-06-2004 11:55 AM |
| Magic-PS v1.43 Released | Magic_h2001 | بخش هک و سکیوریتی | 6 | 01-21-2004 07:25 AM |
| Magic_PS_1.5 | sIiiS | بخش هک و سکیوریتی | 8 | 01-18-2004 08:49 AM |
| PHP-NUKE 7.0 FINAL Sql Injection | bl2k | بخش هک و سکیوریتی | 4 | 01-01-2004 12:26 PM |