![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Magic-PS v1.5 Final
now download link publiced for all after 2 years
---------------------------- Magic-PS v1.5 Final - Public ---------------------------- released in 31/12/2007 + Send hidden PM + Hi quality icons added + Tested on Y!M 5x-6x-7x-8x-9x + Support MultiLogin Y!M + Tested on Win9x-Me-2k-XP-2k3-Vista JUST FOR FUN! http://magic.shabgard.org |
| The Following 38 Users Say Thank You to Magic_h2001 For This Useful Post: | ||
-Ehsan-, 3v1l, acrum, angeremino, antigirl666, b0rn2kill, bernawolf_hatef, c3nator, cipher, CsT, cyb3rspook, eyes, Gladiyator, hamedany, hashem_wolf, iMM0rTaL, injection, k-2, kamran_firewate, loader, Mahdad_Virus, NarbeH, nomis, P0uy4 53z4r, PaMPaM, passw0rd68, pouya_server, Rash, REZAJAN, rime, rock0741, s7az2mm, salim_a, Sc0rpioN, shubtt, takfanar, y_nima2000, _koka | ||
|
|
|||
|
|||
|
يادش بخير ! دوران جوونيمون چقدر با اين برنامه دهن ملتو سرويس كرديم ! خدا خيرت بده داش magic !!
|
||||
|
||||
|
پسر خوب يه بار پست دادي پاكش كردن
اگر يه امتحان ميكردي بد نبود ، خوب مشخه ديگه تا جايي كه من امتحان كردم با چند تا از آنتي ويروس ها هيچ مشكلي نداشت و خيلي هم خوب كار كرد !
|
||||
|
||||
|
نقل قل:
مگه چی گفتم که بخواد کسی پاک بکنه...!!!! همون حرف بالا رو گفتم پسر خوب !!!! در ضمن من الان از انتی ویروس Avira استفاده می کنم درجا trojan رو شناخت از دوست خوب برنامه نویسمون یه سوال دارم ایا signature رو عوض نکرده؟ |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قل:
but Avira is a Stupid AV - can not analyse packed files See MPS History for more info about update |
|
|
||||
|
||||
|
مجیک عزیز...متاسفانه سرور فایل ( تروجانه ) رو می شناسه این بقول شما Avira احمق...
حالا وای بحال بقیه انتی ویروس ها آیا ورژنی ازش هست که انتی ویروس های احمق و غیر احمق نشناسنش... پ.ن : من خاطرات زیبایی از برنامه ی شما دارم برای همینم روش حساسم |
|
|
||||
|
||||
|
طبق گفته خوده مجیک پروژه PS دیگه Update نمیشه!
حالا اینم خواسته حال بده واسه اونا که اصلا آنتی ویروس ندارن! آخه مرد حسابی دنبال دزدیدن پسورد یاهو نباش!! کار بدیه!
|
|
||||
|
||||
|
نقل قل:
MPS server undetected from this ultra Avs in this Date - 2009.02.28 BitDefender DrWeb Kaspersky McAfee Microsoft NOD32 Panda Symantec but will detected by all avs soon... avira is not ultra Av and its very stupid because it can not analyse packed files and mark MPS server as a virus ! again : THIS IS PUBLIC VERSION SEE HISTORY |
|
|
||||
|
||||
|
magic speak with your mother language pls
|
|
||||
|
||||
|
یه نگاهی به گذشته !
یه دوره ای از زمان باب شده بود هر فایلی که آنتی ویروس detect میکرد رو پک می کردن آندتکت میشد! خوب پک چی ؟ یکی از روش های کخ برای محافظت از فایل های exe در مقابل آنالیز و کرکر ها به کار میده که عمومن حجم فایل رو هم پایین میاره خوب یه مدتی گذشت !انتی ویروس ها دو راه رو پیش گرفتن یکی مکانیز م های بود که فایل های پک شد رو دو آنالیز میکرد و درصد هستریک بودن اونا رو اعلام میکرد DrWeb Kaspersky McAfee Microsoft NOD32 Panda Symantec این فایل رو تشخیس نمیده ولی آنتی های در پیت گیر الکی میده حالا بهتر این که آدم برنامش از آنتی های حسابی مخفی باشه (برخی توضیحات سطحی و غیر واقعی بود که همه دوستان بفهمن چه خبر ولا بیشتر ریز میشدم )
|
||||
|
||||
|
tested on windows se7en
|
|
||||
|
||||
|
خدا رحمتت كنه اقا مجيك
شايد اولين تروجاني كه روي ورژن 6 ياهو باهاش كار مي كردم اولين و اخرين همين مجيك پي اس بود خدايش معركه هستي اقا مجيك مي پرستمت امونم
|
||||
|
||||
|
نقل قل:
اما این برنامرو دوست دارم قبلا هم گفتم می خوام بهترین ورژنشو داشته باشم همیشه |
|
|
||||
|
||||
|
هنوز هم مثل قدیما کار میکنه
مجیک جان چرا فایل دانلود شده قبل از استخراج اجازه ی اجرا شدن نداره؟ Last edited by Shabro; 03-04-2009 at 11:24 PM.. |
| The Following User Says Thank You to Shabro For This Useful Post: | ||
|
|
|||
|
|||
|
nice share bro magic but i have one question i recived message from the victim and when i'm trying to open his id i can't found the password
|
![]() |
| اختيارات بحث | |
| نمايش رسم | |
|
|
گفتگو هاي مشابه
|
||||
| بحث | شروع کننده بحث | تالار | جواب ها | آخرين گفتگو |
| Programing Problem magic ,.. help:D | turbohacker2002 | بخش هک و سکیوریتی | 4 | 09-26-2009 04:16 AM |
| Power Board v1.3 Final Cross Site Scripting Vulnerabillity | bl2k | بخش هک و سکیوریتی | 0 | 03-06-2004 11:55 AM |
| Magic-PS v1.43 Released | Magic_h2001 | بخش هک و سکیوریتی | 6 | 01-21-2004 07:25 AM |
| Magic_PS_1.5 | sIiiS | بخش هک و سکیوریتی | 8 | 01-18-2004 08:49 AM |
| PHP-NUKE 7.0 FINAL Sql Injection | bl2k | بخش هک و سکیوریتی | 4 | 01-01-2004 12:26 PM |